Despre noi, Sălăgenii

Suntem patru vulturi iubitori de libertate.

Andrei – stâlpul familiei, un inginer constructor reprofilat în apicultor și tâmplar, cu drag de muncă bine făcută. O să fie o nebunie să vedeți ce se poate face cu mână și suflet de om simplu și onest.

Adela – cheia de boltă a familiei, femeia care ține membrii în echilibru emoțional. Manager de Produs de profesie, în concediu de maternitate deocamdată. Copiii i-au cam dat peste cap universul, și de patru ani jumate-ncoace se tot descoperă și redescoperă, se multiplică și crește. Puteți citi mai multe scrise de ea aici.

Matei – Un flăcău exuberant de 4 ani jumate, care zice că nu mai merge niciodată la grădiniță sau la școală. Ultima dată când a fost la Cuib, a zis așa: ‘Trecem de balta asta și ajungem în Rai!’ Iubește și el libertatea și natura! Iar de familia lui să nu faceți glume, că se transformă în dragon și spulberă pe oricine îndrăznește să îi atace familia.

Meti – mezina familiei, de 10 luni. O fetiță veselă, cu o personalitate minunată, care chiuie în iarbă și se joacă cu gâzele. E puternică, vânjoasă, delicată. E o fondantă rozalie cu doi dinți abia mijiți!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s